Declaracions lapidàries


Enric I. Canela

Ahir a la Universitat d’Oviedo:

«La Universitat espanyola ha de sortir de la depressió i del forat negre en el qual està ficada des de fa anys. Estem acomplexats, deprimits, sense sortida ». Tan fosc com «una davallada moral» va pintar ahir el panorama de l’Educació Superior a Espanya el secretari d’Estat d’Universitats, Màrius Rubiralta. La institució acadèmica està «immersa en un clima pessimista», va intentar suavitzar l’autocrítica la ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia.

La veritat és que coincideixo amb els dos. Però cal creure que podem sortir. Un a qüestió de normes, diners i moral. Jo ho crec possible. Insisteixo, l’equip de Ciència i In novació és bo, cal però que no s’aturin perquè el crèdit s’acabarà i s’han de fer aquestes visites, però la màquina no es pot aturar. Conec el ministeri i si els responsables no s’arremanguen les coses s’aturen.

2 respostes a “Declaracions lapidàries”

 1. a 06 nov. 2008 a les 5:42 Josep M

  Un secretari d’estat socialista català ben segur que imprimirà desacomplexament, optimisme i opcions de sortida a la Universitat Espanyola. Tastaran la medicina que hem disfrutat durant 30 anys aquí…

 2. a 06 nov. 2008 a les 6:48 enriccanela

  Josep M.
  Jo crec que Rubiralta farà bona feina si el deixen. Crec que està amb una ministra competent que és socialista com jo podria ser astronàuta. Passava per allà.
  En això jo soc poc maniqueista. Ni esquerres ni dretes, programes i diners.
  O si més no vull creure-ho.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació