Enric I. Canela

Són alguns dels titular enllaçats de les not´cies dels esdeveniments d’avui derivats de la comunicació de les sancions a sis estudiants de la UAB

A més

Els estudiants tancats a Lleida dissolen el tancament contra Bolonya

Els estudiants abandonen el tancament de les universitats de Lleida i de Girona

Esperem que entre tots hi posem seny i aconseguim separar el que és la reivindicació justa i el que són bretolades.

Estem fent dos bàndols, els que estan a favor de la lluita i els que estan farts de les mobilitzacions i de què els impedeixin donar classes.

4 respostes a “Conseqüències de les sancions als estudiants de la UAB”

 1. a 19 des. 2008 a les 8:45 Ramon

  Penso que cal fer dues coses: en primer lloc, negociar amb els representants electes dels estudiants el que calgui negociar, el que es pugui negociar. En segon lloc, tenir mà dura amb els incívics que coaccionen i que no entenen que la seva llibertat acaba on comença la dels altres.

 2. a 19 des. 2008 a les 9:11 enriccanela

  Ramon,
  Totalment d’acord. No es pot fer res més. Cal ser digne.

 3. a 21 des. 2008 a les 1:27 David Heredia

  Hola, em dic David. Sóc amic del Joan Gil Oliveras. En aquest cas, però, sóc convergent i molt allunyat dels postulats assemblearis, sobretot en les maneres. I com a juntari i claustral per la facultat de Polítiques de la UAB, també estic indignat que ningú hagi volgut reunir-se amb els representants electes. Els ocupants són els únics que han pogut negociar i les postures de l’equip del rectorat i la comissionada són inadmissibles, crec jo. Sense ocupacions, el nombre d’expulsats segur que hagués estat molt més elevat, almenys pel que jo tenia entès.
  En fi, veig que per aquí em podeu entendre, aleluia…

 4. a 21 des. 2008 a les 4:46 enriccanela

  David,
  Comparteixo el que dius. L’error del gobierno, del Govern i d’alguns rectorats ha estat majúscul. La desinformació enorme i s’ha menystingut als representants.
  S’ha cedit, parcialment, a la força i això sempre es paga.
  Crec que hi ha moltes coses a parlar, res de privatitzacions i altres bajanades, relatives als problemes reals dels estudiants.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació