Enric I. Canela

Llegeixo que els sis alumnes de la UAB que, després que se’ls obrís un expedient sancionador, van ser expulsats per haver intervingut en actes violents contra el pla de Bolonya han enviat una carta dirigida a la nova rectora, Ana Ripoll, en què li demanen que els permeti prosseguir els estudis fins que es resolgui el recurs que han plantejat.

No entenc. No pensen paralitzar les classes? Hi haurà classes normalment a la UAB? En un clima de pau i diàleg, sense coaccions, la rectora podria atendre aquesta demanda i paralitzar l’execució de la sanció tal com demanen els expulsats, però en un clima de guerra no ho hauria de fer.

4 respostes a “Els expulsats de la UAB volen una moratòria”

 1. a 06 gen. 2009 a les 12:16 Enric Giner i Borrull

  Hem sembla raonable la petició. Ara be, qualsevol repetició de fets com els que van causar els expedients hauria de comportar l’execució immediata de les expulsions, sense esperar la resolució dels recursos presentats, a més de l’obertura d’un nou expedient.

 2. a 06 gen. 2009 a les 1:48 enriccanela

  Enric,
  Si la decisió fos meva pactaria la pau, en línia del que dius.

 3. a 06 gen. 2009 a les 5:23 Ramon (Girona)

  Jo seria partidari de mantenir les expulsions fins a final de curs, i després indultar-los, sempre lligat al manteniment de la pau social. En algun moment has de dir prou a la coacció, i ara és el moment de fer-ho.

 4. a 06 gen. 2009 a les 5:56 enriccanela

  Ramon,
  Una cosa és el que em demana el cor i altra el cap. Jo crec que cal pactar la nromalitat i el respecte als altres. Haurien de reconèixer la seva falta.
  Evidentment jo mentre no funcioinin les classes amb normalitat ho deixaria tot igual.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació