Enric I. Canela

Podeu llegir que el govern espanyol aprova l’estratègia de comunicació del Pla de Bolonya (2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, i 11).

El consell de ministres d’ahir va aprovar les actuacions incloses en el Pla d’Acció 2009 desenvolupar una estratègia de comunicació i publicitat amb la qual s’explicarà als directament implicats en el procés d’adaptació a l’Espai Europeu d’Educació Superior (els estudiants universitaris i estudiants de secundària, famílies, professors i la societat en general), les seves característiques i els avantatges que implica, afavorint una informació objectiva entorn al mateix.

7 respostes a “Pla per comunicar les reformes del Procés de Bolonya”

 1. a 31 gen. 2009 a les 11:30 Joan Gil Oliveras

  No serà mai objectiva. Res és imparcial ni el propi estat és neutral.

 2. a 31 gen. 2009 a les 11:31 Joan Gil Oliveras

  La majoria de teòrics en Política institucional diuen (o em sembla que és així) que no hi ha neutralitat ideològica, partidista, objectivitat, etc. en cap procés polític.

 3. a 31 gen. 2009 a les 11:42 enriccanela

  Joan,
  Això si que és ideològic. Tampoc hi ha neutralitat en que s’oposen al procé polític. Res no existeix sense el contrari i pel fet de ser-ho gaudeix de les mateixes virtuds. No crec que ho hagi dit ningú, però és així.
  Qui és objectiu? Ni tu ni jo.

 4. a 01 febr. 2009 a les 12:46 Jordi Domènech i Lizcano

  Sobre aquests tema, jo em quedo amb el que sempre diu en Partal: que no es pot ser objectiu, però que cal ser honestos.

  Una cosa és el que va fer la UPF de “Preguntes sobre Bolonya” (o els pamflets de molts anti-bolonya)i l’altra és, no amagant els defectes, creure que les virtuts les superen (o viceversa: no amagant les virtuts, creure que els defectes són excessius).

  Per cert, no sabràs on podem trobar com serà aquesta estretègia??

 5. a 01 febr. 2009 a les 1:17 enriccanela

  Jordi,
  Jo soc dels que intento ser honest i critico el que no m’agrada, però tampoc m’agrada desqualificar a priori.
  El procés de Bolonya té molts problemes que he critica, però no té la culpa del que passa des de l’any 1983 que són la majoria de les coses que ara es critiquen. Jo també canviaria moltes però no és Bolonya. Normalment em moc en aquesta línia.
  Sincerament, no crec que la gent de ministeri sigui deshonesta.
  Crec que tens raó en el comentari.
  Sobre el pla de comunicació… Que més voldria que saber-ho. De moment no en sé res.

 6. a 01 febr. 2009 a les 2:00 Joan Gil Oliveras

  “Qui és objectiu? Ni tu ni jo.”

  Exactament això és el que em referia. Que jo considero que campanya informativa no és. És campanya i punt. Com quan els butlletins d’Especial Bolonya es passen per la uni. Jo els hi dic propaganda política. Els que passin el Govern els anomenaré igual. Em referia a això.

 7. a 01 febr. 2009 a les 11:32 enriccanela

  Joan,
  Entès el que volies dir. Hi ha una cosa però, com diu el Jodi. Ser honest. Jo puc ser subtectiu, com ho ets tu, però tots dos som honestos encara que tinguem alguns punts, no tants, de discrepància.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació