Enric I. Canela

Avui han hagut eleccions al rectorat de la UPF. Candidat únic Josep Joan Mores. Com era d’esperar ha estat reelegit. La participació regular. Dels que han votat, el personal docent i investigador ho ha fet àmpliament a favor, el PAS majoritàriament en blanc i els estudiants clarament en blanc. Els Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans havia propugnat el vot en blanc. Res estrany.

Felicitats rector Moreso.

7 respostes a “Moreso reelegit rector de la UPF”

 1. a 27 febr. 2009 a les 12:32 David

  Unes dades prou significatives. Per cert, coses de la vida, en José Juan Moreso és rector gràcies a què l’any 2005 va rebre el suport gairebé unànime del PAS. Com canvia el món…

 2. a 27 febr. 2009 a les 1:29 alumne

  Només un tecnicisme: no sé si estic gaire d’acord amb la interpretació de les dades de la web de l’UPF per part d’europapress. En una votació d’aquest tipus, els vots típicament poden ser al candidat, en blanc o nuls. Si només es diuen quants han estat al candidat, no hi ha manera de saber quants en blanc i quants nuls ha hagut.

  De fet l’estrany ha estat que, aquest cop, el SEPC promogués el vot en blanc, i no el vot nul…

 3. a 27 febr. 2009 a les 3:00 alumne

  Per cert, el % de participació al referèndum de la UB que ha sortit aquesta nit a la web i als mitjans està malament calculat (han fet mitja de les participacions a les facultats, i no la mitja ponderada, que és el que correspondria…)

 4. a 27 febr. 2009 a les 9:13 enriccanela

  David,
  Si, el PAS no ha votat al Moreso. Ja saps que en aquestes eleccions els vots depenen de les negociacions del conveni. Una cosa molt universitària.

 5. a 27 febr. 2009 a les 9:16 enriccanela

  Alumne,
  EuropaRress pràcticament transcriu el que diu el web UPF ara:
  http://www.upf.edu/enoticies/home_upf/0226.html
  LÑa filosofia del SEPC no l’entenc, però és normal, per a mi són com àliens.

 6. a 28 febr. 2009 a les 12:23 Albert Traver

  Bé, sense ponderar el vot Moreso ha tret un 73,8% del vot en blanc i amb el vot ponderat hi ha un 47,5% en blanc. Trobo que les dades són prou tristes com per haver de felicitar-lo, no? El vot de càstig ha estat espectacular.

  I quan dius que el SEPC som àliens pots argumentar-ho, explicar-ho una mica o és tan sols una mica més de demagògia “for free”?

 7. a 28 febr. 2009 a les 12:53 enriccanela

  Albert,
  Jo sempre felicito al que ocupa uin càrrec. És una norma.
  El vot en blanc ha estat molt elevat i això sempre es potencia quan hi ha un candidat, però el cert és que aparentment ha perdut suport però si no tens un candidat en contra, malament.
  El tema dels aliens. No és demagogia, simplement no entenc aquesta filosofia. No puc entendre a on porta, per això dic alien. No en faig de demagogia: Política fonamentada en la utilització de mètodes emotius i irracionals per estimular els sentiments dels governats perquè acceptin promeses i programes d’acció impracticables.
  No faig res d’això. Normalment dic directament el que penso, penant-m’ho, però el que tinc al cap. Alien , una forma familiar d’abreujar alienígena, vol dir estranger i faig servir en el sentit d’estrany (no rar) que parlen un llenguatge incomprensible pe a mi.
  M’explico: quan un fa una cosa que destrueix sense intentar obtenir benefici tgangible, no l’entenc. Si que entenc quan algú fa una cosa per millorar sense intentar obtenir benefici.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació