Enric I. Canela

Llegeixo que el rector de la Universitat d’Alcalá de Henares, Virgilio Zapatero, ha advocat avui a Salamanca per un canvi “profund” en les competències de l’Agència Nacional d’Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA), perquè si no, “el mateix és aquesta institució la que es carrega el procés de Bolonya”.

Virgilio Zapatero té raó, cal canviar el desastrós Reial Decret que diu com ha de ser la feina de l’ANECA. Jo no crec que l’ANECA es carregui el Procés de Bolonya sinó que el Procés es carregarà l’ANECA. Quan es fan estupideses es paguen. El govern espanyol és capaç de fer un decret dient que les mosques han de circular per la banda dreta dels camis i les abelles per la derta. Aquesta mania de legislar tots els detalls…

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació