Enric I. Canela

Des de l’1 de juliol Andreu Mas-Colell és el nou secretari general del Consell Europeu de Recerca (ERC), un organisme creat fa dos anys i mig per a finançar la ciència d’excel·lència a Europa. “Estic encantat de rebre el professor Mas-Colell com a nou secretari general i li dono també la benvinguda en nom del Consell Científic”, va declarar Fotis Kafatos, president de l’ERC. “Com a investigador de gran prestigi i gestor té tota la nostra confiança en el seu nou càrrec. La seva contribució serà de la major importància per a que el Consell Europeu de Recerca, que ja està en ple funcionament, entri en la seva fase següent, en la qual es produiran un major desenvolupament i nous desafiaments”.

Mas-Colell succeeix a Enrst-Ludwig Winnacker, que ha estat el primer secretari general de l’ERC. S’ha tingut en compte per a la seva elecció per a aquest important càrrec, entre altres èxits, la sèrie d’iniciatives innovadores referents a l’organització del sistema català de ciència i tecnologia que va desenvolupar durant la seva etapa de conseller d’Universitats i Recerca de la Generalitat, de 2000 a 2003.

2 respostes a “Mas-Colell ja és a l’ERC”

  1. a 05 jul. 2009 a les 9:20 Joan Esteve

    Bravo! és una persona INTEL·LIGENT, TREBALLADOR INCANSABLE i de TOTA CONFIANÇA, una alegria avui !

  2. a 05 jul. 2009 a les 11:20 Marcus

    He llegit molt ràpid el titular i m’ha sobtat pensar que el senyor Mas-Collell s’hagi fet d’ERC. Després he llegit la resta de l’article. El que fa llegir les coses en clau nacional 🙂

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació