Enric I. Canela

La ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia, ha dit durant la cerimònia de lliurament de quaranta beques de La Caixa, a joves investigadors de tot el món, que Espanya és la novena potència mundial en recerca científica, un camp en què el país ha experimentat una escalada espectacular.

La ministra Ha explicat que del total de la recerca científica que es desenvolupa a Espanya, la meitat correspon a la biomedicina. Ha comparat la situació dels anys 80, quan només el 0,7% de les publicacions científiques de prestigi corresponien a investigadors espanyols, a l’actual 3,1%.

Les beques eren per treballar al Centre Nacional d’Investigacions Oncològiques (CNIO) i el Centre Nacional de Biotecnologia (CNB-CSIC), amb seu a Madrid, i el de Centre de Regulació Genòmica (CRG) i l’Institut de Recerca Biomèdica (IRB), de Barcelona.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació