Les notes de tall


Enric I. Canela

Avui s’han presentat a l’opinió pública les anomenades notes de tall, és a dir la nota de les PAU per sota de la qual els estudiants que ho han sol·licitat no poden entrar a un determinat ensenyament.

Enguany era per a mi un any diferent perquè hi havia nous ensenyaments, els de grau, una oferta ben diferent. Nosaltres, a la Facultat de Biologia de las UB posàvem uns graus que no tenien tradició. L’acceptació ha estat bona, jo tenia la teoria que aquest any seria el pitjor i que després millorarien. Les notes són prou altes, l’interès dels estudiants elevat i per tant auguro un bon futur per aquests nous graus si ho sabem fer. Alguns havien dit que era un error fer-los. Crec que per a la UB, beneficiada de la gran àrea metropolitana no.

Podeu descarregar la llista de les notes de tall per al curs 2009-2010 si hi esteu interessats.

Les preinscripcions per cursar estudis a les vuit universitats públiques catalanes han augmentat un 9,9% fins als 48.493 alumnes. Cap a vuit anys que no es produïa un augment similar. El creixement xoca amb les baixes taxes de creixement del 3% en 2008 i l’1% en 2007 i 2006.

2 respostes a “Les notes de tall”

  1. a 20 jul. 2009 a les 11:16 Elies

    Els nous graus, en general, han tingut una grandíssima acceptació. Una enorme acceptació!

    Per tant, el debat s’ha acabat. Un cop més la societat, la gent, ha estat prou cabal, i no ha fet cap cas, cap, als destructors.

  2. a 21 jul. 2009 a les 10:01 enriccanela

    Elies,
    La cosa està ben clara però no pateixis, ells seguiran, cada vegada menys, però com que no tenen res més a fer…

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació