Presentació de Biopol


Enric I. Canela

El proper dilluns 14 de setembre a les 10 del matí tindrà lloc l’acte de presentació del Biopol, a càrrec del seu director Ramon López Lozano, a la sala d’actes del Pavelló de Govern del Campus de Bellvitge.

El Biopol és una nova infraestructura del sistema d’innovació i tecnologia creada per la UB, la Generalitat de Catalunya (departaments de Salut; Economia i Finances; Innovació, Universitats i Empresa), l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat i Biocat.

El Parc de la Salut Biopol es basa en la creació d’una xarxa sòlida entre hospitals, universitats, centres de recerca i empreses, que impulsi el sector i transcendeixi l’àmbit local per arribar a ser un centre de referència internacional, en un entorn de qualitat pel que fa a imatge i disseny urbanístic i de serveis i infraestructures avançades.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació