Enric I. Canela

I si a l’article anterior parlava d’economia, ara no m’allunyo gens perquè faig referència a l’article de Ricard Ruiz de Querol ¿Tenemos la industria TIC que necesitamos?

He fet sovint referència de l’autor perquè el considero un autèntic expert en aquests temes. Parla del rànquing anual de competitivitat de la industria de las tecnologies de la informació (TI) en diversos països, elaborat per l’Economist Intelligence Unit.

Al final de l’article i després d’una interessant anàlisi, diu: Abans de repetir una vegada més que el que frena el desenvolupament de la societat de la informació a Espanya és la debilitat de la demanda, valdria la pena examinar també a fons la competitivitat de l’oferta.

No creieu que els governs que patim, especialment l’espanyol, no han fet la feina que els pertoca per fer avançar l’economia?

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació