Enric I. Canela

ACN publica que la presidenta de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP), Imma Tubella, explica que els rectors catalans no veuen amb mals ulls la proposta de model de finançament variable del conseller d’Universitats, Josep Huguet. El nou model vincula el finançament al rendiment acadèmic dels alumnes, és a dir, les universitats rebran diners en funció del nombre d’aprovats que registrin cada curs. Tubella, rectora UOC, creu que ‘la voluntat del conseller no és que baixi el llistó del sistema universitari sinó que es millori la seva eficiència’.

Evidentment el que cal és arbitrar mecanismes justos per fer això possible. Cal recordar que les normes de permanència són essencial per fer augmentar el rendiment acadèmic. Si són adequades, els estudiants no és matriculen d’allò que no pensin estudiar de debò.

2 respostes a “Finançament universitari i rendiment acadèmic”

  1. a 04 oct. 2009 a les 7:12 Ramon

    Periode gris per l’ACUP… Una “rectora” d’escasa entitat i de fora del sistema universitari públic, i l’única “palmera” del conseller més incompetent i sinistre del Govern…

  2. a 04 oct. 2009 a les 10:28 enriccanela

    Ramon,
    Toca de forma rotatòria. Què hi vols fer…

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació