Materials docents en xarxa


Enric I. Canela

Per si no ho coneixeu ha aparegut MDX (Materials Docents en Xarxa). Es tracta d’un repositori cooperatiu que conté materials i recursos digitals resultants de l’activitat docent que es porta a terme a les universitats membres. La finalitat d’MDX és augmentar la visibilitat i la difusió de la producció docent de les institucions participants, tot contribuint a la innovació educativa, d’una banda, i a l’accés lliure al coneixement, de l’altra.

En formen part: la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Politècnica de Catalunya, la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat de Girona, la Universitat de Lleida, la Universitat Rovira i Virgili, la Universitat Oberta de Catalunya, Universitat de Vic i la Universitat Jaume I. En aquests enllaços podreu trobar el que han introduït.

2 respostes a “Materials docents en xarxa”

 1. a 23 oct. 2009 a les 9:48 Montserrat Tudela

  Una gran notícia!
  L’accés a la ciència per part de la població que no s’hi dedica encara és una assignatura pendent!
  Tan de bo el següent pas fos el foment del periodisme científic.

 2. a 25 oct. 2009 a les 7:09 enriccanela

  Montserrat,
  Si ho és, fa temps que funciona però ara ja va de debò. De moment no hi ha masa cosa, però tot és començar.
  El peridisme científic és un altre problema. No interessa a la premsa.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació