Ètica i elegància


Enric I. Canela

Avui he escoltat a José Montilla explicant que bé ho han fet quan ha inaugurat 5 estacions de la línia 9 del Metro de Barcelona. Cap referència als que el van precedir, més aviat crítica.

L’altre dia vaig escoltar a Dídac Ramírez, el rector de la UB, explicant com la UB havia estat admesa en la LERU (veieu La UB entra a la LERU). Dídac Ramírez deia que el mèrit l’havia de compartir amb la feina que havia començat el rector en funcions anterior, Josep Samitier, que va ser el seu rival electoral fa escassament un any.

Dues maneres diferents de ser. Evidentment m’agrada l’elegància de Dídac Ramírez.

3 respostes a “Ètica i elegància”

 1. a 13 des. 2009 a les 9:33 J. Gil

  Molt elegant. Si. És ben cert. No està de “moda”, per desgràcia, últimament.

 2. a 14 des. 2009 a les 9:44 Joaquim Braulio

  Estem parlant d’espècies diferents; el polìtic i l’universitari llicenciat en Filosofia i Ciències de l’Educació. No tan sols és una qüestió d’elegància si no de visió global del saber estar en cada moment. Això es porta a dins i s’en és de mena i el rector te molt clar que treballa pels demès; llarga distància, i el politic treballa per que el tornin a votar; curta distància…i a sobre manca d’ètica.

 3. a 14 des. 2009 a les 10:54 enriccanela

  Joan i Joaquim,
  estem parlant de persones que tenen una escla de valors diferents. la veritat és que gent generosa com Dídac Ramírez hi ha poques.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació