UB i indigents


Enric I. Canela

Llegeixo a 3cat24.cat que un grup d’estudiants ha lamentat en un reportatge del programa “El secret” de Catalunya Ràdio la degradació que ha viscut la sala d’estudi de la Facultat de Geografia i Història de la UB al Raval. Els joves lamenten que el que havia de ser una sala d’estudi s’ha convertit en una “sala de tàpers” però també en un lloc on es refugien indigents i on es consumeixen drogues. La sala és un recinte de la UB però està situada també en un lloc de pas dels veïns que, segons els estudiants, dificulta l’estudi.

De tàpers no en sé res, però l’altre tema estava cantat. Quan es feien els plans de l’edifici ja vaig discutir que això no podia anar bé, però el Tinent d’Alcalde volia integrar els veïns, l’Ajuntament donava les llicències. Està bé que la UB s’integri al barri, però…

3 respostes a “UB i indigents”

 1. a 16 des. 2009 a les 6:08 Albert

  I la pregunta és: no hi poden er res les autoritats de la universitat?

 2. a 17 des. 2009 a les 8:43 Joan Gil Oliveras

  Una mica de sensibilitat amb els indigents. Ja sé que a Barcelona no ha triomfat mai aquest aspecte, però a algun lloc hauran de dormir. Altre cosa seria el tema de les drogues.

 3. a 17 des. 2009 a les 10:52 enriccanela

  El problema és social, en part. Hi ha indigents i altres coses.
  El que no és crear condicions que alterin la vida ciutadana, s’han d’evitar alhora que s’ajuda als més desafavorits.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació