L’Informe CYD 2009


Enric I. Canela

Ahir es va presentar l’Informe CYD 2009 que com cada any, des de fa sis, presenta la Fundación CYD. Com sempre l’Informe és una eina de gran valor per conèixer dades i opinions de gent experta. Com és lògic, ates ala feinada que tinc aquests dies, no he pogut llegir-hi res. Ho faré. De moment m’he limitat a llegir alguns articles. De La Vanguadia sobre la proposta d’un nou rànquing multidimensional i un altre sobre El paro se duplica entre los universitarios que sufren la crisis. També uns altres d’Expansión sobre les assignatures pendents de la universitat espanyola, Teràpia de xoc per salvar la universitat. N’hi ha més, especialment sobre l’atur, però no els he llegit.

A la que pugui aniré directament a l’Informe, del que podeu llegir el resum executiu directament, no és massa llarg.

Una resposta a “L’Informe CYD 2009”

  1. a 04 jul. 2010 a les 6:14 Edunomia

    Informe CYD 2009: excel.lent posició de la UdG en qualitat investigadora…

    UPF, UB, UdG, UAM, URV, UAB, UV, UdL, UPV, UA, UPC, UJI, UMH: aquest és el rànking d’universitats espanyoles pel que fa a la qualitat de la recerca, segons l’infomre CyD 2009 que acaba de ser publicat (índex) (gràcies, Enric Canela , pe…

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació