Enric I. Canela

L’altre dia vaig escriure OPERA catalano-madrilenya explicant que la Aliança 4 Universitats (A4U), formada per la UAB, Universitat Autònoma de Madrid, Universitat Carlos III i UPF inauguraria avui l’oficina OPERA (Office for the Promotion of European Research Activities).

Avui llegia que alguns dels objectius d’OPERA seran l’elaboració d’estratègies per aconseguir una major participació al Setè Programa Marc (7PM), afavorir la incorporació dels ‘tòpics’ científics d’interès de les quatre universitats en els futurs programes de treball (pensant, també, ja en el futur Vuitè Programa Marc), promoure la participació dels investigadors com a experts als comitès d’avaluació de les propostes de projectes del 7PM o assessorar als investigadors en les seves relacions amb la UE.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació