Enric I. Canela

Llegeixo que la Secretaria d’Estat d’Investigació del Ministeri de Ciència i Innovació ha publicat al BOE del 28 de desembre la convocatòria corresponent a l’any 2011 del procediment de concessió d’ajuts del Programa Nacional de Contractació i Incorporació de Recursos Humans de Recerca, per valor de 95.700.000 euros, en el marc del Plan Nacional de I + D + i 2008 -2011.

Aquesta convocatòria és el conjunt d’ajuts més important per al foment de la contractació de recursos humans per a activitats de recerca científica i tècnica en el sector públic i privat sense ànim de lucre a Espanya i els seus beneficiaris són universitats, centres públics de R + D + i, centres privats sense ànim de lucre, centres tecnològics i entitats sense ànim de lucre vinculades a la ciència, la tecnologia, la recerca i la innovació.

La concessió d’ajuts per a la contractació i incorporació de recursos humans es farà a través dels següents subprogrames amb els seus respectius objectius:

 1. Subprograma Ramón y Cajal (Subprograma RYC-MICINN): concessió d’un màxim de 250 ajudes, per valor de 45.900.000 euros, d’una durada de 5 anys per a la contractació laboral de doctors per Centres d’Investigació i Desenvolupament.
 2. Subprograma Juan de la Cierva (Subprograma JDC-MICINN): concessió d’un màxim de 350 ajudes, per valor de 33.600.000 euros, d’una durada de 3 anys per a la contractació laboral de doctors per Centres d’R + D, per la seva incorporació a equips d’investigació.
 3. Subprograma de Personal Tècnic de Suport (Subprograma PTA-MICINN): concessió d’un màxim de 320 ajudes, per valor de 16.200.000 euros, d’una durada màxima de 3 anys, a centres d’R + D per a la contractació de personal tècnic de suport en les seves diferents modalitats.

Els terminis de presentació de les sol·licituds de participació a cada subprograma seran els següents:

 1. Subprograma Ramón y Cajal: del 20 de gener al 10 de febrer de 2011, ambdós inclosos.
 2. Subprograma Juan de la Cierva: del 20 de gener al 17 de febrer de 2011, ambdós inclosos.
 3. Subprograma de Personal Tècnic de Suport: del 26 de gener al 23 de febrer de 2011, ambdós inclosos.

Bona notícia que no hagin desaparegut les convocatòries amb la crisi.

2 respostes a “Convocats els programes Ramón y Cajal, Juan de la Cierva i Personal Tècnic de Suport”

 1. a 30 des. 2010 a les 4:53 José María

  … i les Torres Quevedo? Que jo recordi, l’any passat es van convocar a la mateixa resolució que aquests tres subprogrames (això sí, al febrer, amb un significatiu retard).

 2. a 30 des. 2010 a les 9:38 enriccanela

  Tens raó José Maria. No sé, potser sortiran d’aquí un o dos mesos.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació