Enric I. Canela

Llegia que el nou conseller d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, i el d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Cullell, s’han compromès a donar continuïtat al Pacte Nacional per a la Recerca i la Innovació al rebre el testimoni de l’anterior conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet.

Mas-Cullell ha subratllat que “en el futur el coneixement impregnarà l’economia”, i ha destacat la importància de criteris com la internacionalització i la responsabilitat social.

I en relació a Andreu Mas-Colell, El País diu que en contra del compromís electoral de CiU, les universitats s’han quedat sense departament específic també en el nou Govern dissenyat pels convergents. També diu El País que el PSC ha destacat en un bloc impulsat per la formació que el líder de CiU, Artur Mas, amb prou feines ha necessitat cinc dies per consumar el primer incompliment electoral. Amb tot el diari destaca que els rectors estan satisfets amb el nomenament.

Tot cert. Andreu Mas-Colell un luxe. L’incompliment cert. Raons econòmiques segur que hi són, d’organització potser també. Com a model, amb matisos, perfecte. A mi m’agrada. Sí que caldria que Artur Mas ho expliqués. Ell és home de paraula. Raons, en té, cal que les comparteixi. Segurament quan comparegui al Parlament ho farà.

3 respostes a “Mena, Mas-Colell, model i incompliment”

 1. a 31 des. 2010 a les 10:43 David

  Incompliment? Universitats depèn d’una conselleria de la qual és titular una persona que ha estat tota la seva vida lligada a la universitat, que gairebé fou rector d’una d’elles, que és àmpliament respectat per tothom i que, a més a més, fou Conseller d’Universitats en una etapa pretèrita. Potser la solució final és fins i tot millor que comptar amb una conselleria pròpia.

 2. a 31 des. 2010 a les 12:28 enriccanela

  David,
  Com veuràs, hi estic totalment d’acord. El Mas-Colell és un luxe,
  Millor ell així que una de pròpìa amb un altre.

 3. a 31 des. 2010 a les 12:30 enriccanela

  David,
  Volia dir, en elk text, que si agafem literalment les paraules del Mas, no hi ha conselleria pròpia, agafem el rave per les fulles.