Enric I. Canela

Llegeixo que la UB ha presentat aquest dilluns el nou projecte JISER-MED, pensat per crear un espai de debat entre universitats i institucions de l’àrea mediterrània, per posar en comú polítiques i projectes en matèria educativa i de recerca. Setze universitats i centres de recerca de les dues ribes de la mediterrània (Espanya, França, Itàlia, el Marroc, Jordània i Tunísia) donen suport al projecte, que també té socis a Turquia i els Emirats Àrabs Units. Amb motiu del llançament de JISER-MED, la UB ha celebrat el primer ‘Seminari Internacional sobre l’Estat de l’Educació Superior a l’Espai Euromediterrani’.

El Projecte JISER-MED, finançat per la Comissió Europea, en el marc del programa europeu ERASMUS Mundus Acció 3 de promoció del sistema educatiu de la Unió Europea, aplega universitats i institucions de França, Itàlia, el Marroc, Jordània, Tunísia, Turquia, els Emirats Àrabs Units i Espanya. També hi estan associades altres institucions i, en particular, l’Institut Europeu de la Mediterrània (IEMed).

El Seminari, que organitza la UB, amb la col·laboració destacada de l’Institut Europeu de la Mediterrània, l’Agència Nacional d’Avaluació de la Qualitat i Acreditació i el Fòrum Permanent d’Universitats Euromediterrànies (Euromed Permanent University Forum), amb seu a la URV, té com a objectiu principal crear un espai de debat entre les diferents institucions implicades en el JISER-MED per posar en comú les polítiques i els projectes dels països de l’àrea mediterrània en matèria educativa i de recerca.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació