Enric I. Canela

Confusa notícia. Ja me l’explicaran. Diu que la UB entra al 22@ per fer-hi cursos de formació contínua. Segons la notícia, l’ajuntament ha iniciat les últimes setmanes la tramitació per a la venda a la UB d’una finca al carrer de Tànger, 79-83 on instal·larà la seu dels seus estudis de formació contínua, IL3.

Al plànol es pot veure amb una A on és la finca en qüestió i al carrer perpendicular, Ciutat de la Granada, on és IL3. Segons em sembla, es tracta senzillament d’una ampliació aprofitant l’espai adjacent. O sigui, la UB ja imparteix la Formació continuada a 22@.

Diu també que IL3 va nàixer al 2006 i que aquest institut té com a missió oferir una formació contínua a persones i organitzacions. La seva oferta formativa aglutina totes les disciplines de les ciències i les arts, i divideix les seves propostes en 18 àrees de coneixement amb cursos de diferent durada (des de màsters i postgraus, fins a seminaris) i que, gràcies a les noves tecnologies, poden ser presencials o a distància.

L’oferta d’IL3, per tant, se sumarà i complementarà a la ja existent al 22@, encapçalada pel campus audiovisual de la UPF. Si la UB hi és des del 2006, com és que diu que se sumarà, etc.?

La notícia diu també que no gaire lluny d’aquesta finca, tot just dos números més enllà, s’ha iniciat també la paperassa per a la cessió, per 51 anys, del dret de superfície de més de 5.000 metres quadrats que serviran perquè la Fundació Barcelona Media hi construeixi abans de cinc anys la seva nova seu. El cost del solar per part de la fundació és de 3,9 milions d’euros.

El lloc on es construirà la nova seu de la Fundació Barcelona Media de la UPF és just al davant de IL3, on es veu el solar buit amb una parada d’autobús.

No sé si hi ha alguna cosa que se m’escapa i vaig perdut o el que va perdut és el periodista que fa la notícia. Com deia, ja m’ho explicaran.

En qualsevol cas, bé per IL3, el projecte funciona.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació