Enric I. Canela

La Generalitat ajuda a fomentar l’emprenedoria. Llegeixo que els propers dies 15 i 16 de juny se celebrarà a la Fira de Barcelona el Bizbarcelona Saló Emprenedor 2011, un nou esdeveniment per a persones emprenedores i per a empreses amb solucions per a la creació, finançament, creixement, internacionalització i innovació de les empreses.

La Generalitat de Catalunya promou l’esdeveniment juntament amb les principals institucions vinculades a l’emprenedoria. No sé si les universitats estan implicades en aquest esdeveniment. Penso que caldria.

Ens cal, però, una mica de capital risc i uns quants business angels.

2 respostes a “Bizbarcelona Saló Emprenedor 2011”

 1. a 09 juny 2011 a les 3:36 jacinto mena

  Mis hijas están intentando poner en marcha una empresa muy original del sector de las energías renovables.

  Desafortunadamente tanto a la administración como a las entidades de promoción del emprendimiento les falta la agilidad y visión necesarias y son más una barrera que una palanca de impulsión.

  Los emprendedores se entienden con emprendedores no con mentes burocráticas.

  O le ponemos un poco de imaginación y garra a la vida o pedimos el ingreso en la Unión Africana.

 2. a 09 juny 2011 a les 9:15 Enric I. Canela

  Jacinto,
  Tens tota la raó. L’administració s’hauria d’encarregar de poder facilitar contactes entre gent que parlés el mateix llenguatge, facilitar capital risc i eliminar traves burocràtiques per a la creació de’mpreses. Evidentment jugar amb beneficis fiscals durant la primera fase.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació