Doncs espereu el 2012


Enric I. Canela

El rector de la UdL, Roberto Fernández, ha demanat al president de la Generalitat, Artur Mas, que sigui “sensible” amb les necessitats de la universitat lleidatana i amb la seva situació econòmica. Fernández, que aquest matí ha estat rebut per Mas al Parlament, ha explicat al president que els comptes de la UdL no han presentat dèficit des del 2003, tal i com va confirmar el darrer informe de la Sindicatura de Comptes, i que això hauria de tenir-ho present el Govern. El rector, també ha defensat davant Mas un mapa universitari català equilibrat territorialment i l’ha convidat a visitar la UdL, oferiment que Mas ha valorat molt positivament.

Aquest rector, com tots, demanant clemència. Em sembla que poc té a fer. Jo si fos rector intentaria pactar coses per al pressupost del 2012. Aleshores és quan les coses es posaran negres, ara res.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació