El jove professor americà


Enric I. Canela

Miquel Duran sempre descobreix articles de gran interès per als que ens dediquem a la universitat. Ara llegia L’horari i el temps d’un professor universitari (americà). En aquest article fa referència a l’article What I Do With My Time del bloc EduOptimists.

Comenta les activitats del professor americà, que per cert no està tan ben pagat i no es dedica a gratar-se la panxa. De totes formes diu el Miquel Duran que el professor acaba d’aconseguir la tenure track, és a dir allò que aquí diríem contractat estable, encara que l’estabilitat allà no és la del funcionariat aquí.

Comenta el Miquel Duran el temps que el professor americà dedica a activitats TIC. Interessant.

2 respostes a “El jove professor americà”

 1. a 20 jul. 2011 a les 4:52 Miquel Duran

  Enric,

  em va fer gràcia perquè no és pas tan diferent del que passa per aquí… En general, la gent treballa, i la imatge que la societat té de nosaltres segurament no es correspon a la realitat.

  També em fa gràcia perquè el problema també veig que passa als USA: la percepció social del professorat, fins i tot la percepció dins de les pròpies universitats, és un tema discutit.

 2. a 20 jul. 2011 a les 6:43 Enric I. Canela

  Miquel,
  Just vaig pensar el mateix. Els que hi estem dedicats tenim dedicació vital. A la pròpia universitat hi ha gent que ni de lluny fa això. El salari tampoc mata. Les diferències estan quan arriben dalt de tot.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació