Enric I. Canela

Sempre he dit que Cristina Garmendia és un espècie rara en el govern espanyol. Una vegada més ha demostrat que és una persona normal i intel·ligent. No m’equivoco.

Llegeixo que la ministra de Ciència i Innovació, Cristina Garmendia, ha considerat avui que l’actual model educatiu català d’immersió lingüística “no influeix en absolut” en la captació de talent en l’àmbit de la recerca i la innovació a Catalunya.

En declaracions als mitjans després de l’acte inaugural del XXXIV Congrés de la Societat Espanyola de Bioquímica i Biologia Molecular (SEBBM), ha precisat que hi ha poca discussió en l’àmbit científic en matèria d’idiomes, ja que la llengua de referència és sense cap dubte l’anglès.

Garmendia ha considerat que, en matèria de llengües, la millor dinàmica és la normalització, i que el sistema català ha funcionat molt bé fins ara.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació