Enric I. Canela

He llegit amb alegria que al company Claudi Mans, catedràtic emèrit del Departament d’Enginyeria Química de la UB i actual delegat del rector per coordinar el campus de l’Alimentació de Torribera, li han Premi Nacional de Química 2011. Es va fer durant l’acte de cloenda de l’Any Internacional de la Química, que es va fer ahir a Expoquimia – Saló Internacional de la Química, que atorga l’Associació Nacional de Químics d’Espanya (ANQUE). El guardó ha estat atorgat en reconeixement a la seva tasca de divulgació i comunicació de la química. Van participar en l’acte la presidenta de l’Any Internacional de la Química, Nicole Moreau; el president del Fòrum Química i Societat, Carlos Negro, i el president d’Expoquimia, Rafael Foguet.

Una resposta a “Claudi Mans guardonat amb el Premi Nacional de Química 2011”

  1. […] Fòrum Química i Societat, Carlos Negro, i el president d’Expoquimia, Rafael Foguet.   Font de l’article Que en […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació