Enric I. Canela

Fa uns dies es va publicar (veure web de Biocat) que la fundació Genoma España ha llançat una línia de crèdit per a segones rondes d’inversió d’empreses biotecnològiques en expansió complementària als fons privats addicionals (capital risc o capital inversió), amb un màxim de 450.000 euros. Paral·lelament, també ha posat en marxa una línia de crèdit per facilitar la llicència de patents o l’adquisició de participacions en empreses del tipus NEBT que provenen de projectes finançats per la cartera tecnològica de Genoma España, fins a una quantitat màxima de 450.000 euros.

La convocatòria és oberta fins a esgotar pressupost (data límit 30 de juny de 2012). En total, Genoma destinarà a aquesta acció quatre milions d’euros.

Si voleu els diners mireu que cal al web de Biocat.

Una resposta a “Quatre milions d’euros per a les empreses biotecnològiques”

  1. […] voleu els diners mireu que cal al web de Biocat.   Font de l’article Que en […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació