Enric I. Canela

Fa poc escrivia Els joves que s’interessen per la recerca. Eren els joves d’ESO i Batxillerat. Avui llegeixo que el proper 12 de desembre, a les 18 h, UAB Casa Convalèscencia acollirà l’acte de lliurament de la primera edició dels premis APOSTA, iniciativa pionera a l’Estat que ha estat impulsada entre la UAB i els seus exalumnes -amb el patrocini de destacades entitats i empreses- per impulsar i fomentar la recerca feta pels joves investigadors de la Universitat. Es lliuraran deu premis que aportaran una dotació econòmica per desenvolupar projectes innovadors de diferents àmbits.

La primera edició del programa APOSTA vol impulsar la recerca dels joves investigadors de la UAB -amb edat igual o inferior a 40 anys-, facilitar la dimensió internacional de les seves activitats i afavorir la difusió dels resultats a la societat. En aquesta primera convocatòria es subvencionaran deu projectes dels àmbits de la salut, el medi ambient, el progrés social i cultural, la comunicació i el llenguatge i les tecnologies innovadores amb un màxim de 25.000 euros per projecte.

S’estan adoptant iniciatives diverses per impulsar la recerca i la innovació entre els més joves. Calen moltes més iniciatives que van més enllà d’iniciar a ajudar als joves, cal la consolidació de projectes i en això són altres els que han de fer la feina.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació