Enric I. Canela

Llegeixo que el Consell de govern ha aprovat la proposta de pressupost de la UdL per a l’any 2012, que el proper dia 28 de desembre se sotmetrà a la consideració del Consell Social. El pressupost ascendeix a 71.601.032,56 euros, un 10,4% menys que el 2011. En quant a les activitats corrents, els ingressos disminueixen un 3,2% i les despeses un 4,1%. En quant a les inversions, els ingressos disminueixen un 55,9% i les despeses un 48,6% a despesa corrent. El primer pressupost del nou equip rectoral sorgit de les eleccions del maig de 2011 està notablement condicionat per la situació econòmica general i per la reducció significativa del finançament de les universitats públiques catalanes.

Tenint en compte el pressupost corrent, la rebaixa és assumible. Caldrà endarrerir obra.

Una resposta a “La UdL aprova un pressupost amb una reducció de la despesa corrent del 4,1%”

  1. […] en compte el pressupost corrent, la rebaixa és assumible. Caldrà endarrerir obra.   Font de l’article Que en […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació