Enric I. Canela

Llegeixo que ASEBIO ha nomenat Jorge Barrero com a adjunt a la Presidència, on col·laborarà en projectes estratègics donant suport a la presidenta, Regina Revilla, i impulsarà les relacions internacionals de l’associació. Ja havia estat a ASEBIO de secretari general.

Bon fitxatge, Barrero ha estat anys al costat de Cristina Garmendia, darrerament al capdavant del seu gabinet. Va fer també una bona feina.

Ell és llicenciat en Bioquímica per la Universitat de Salamanca i Màster en Estudis de Ciència, Tecnologia i Societat per aquesta mateixa Universitat, Barrero ha cursat estudis de postgrau en Direcció d’Indústria Farmacèutica i Lideratge en la Gestió Pública a les Escoles de Negoci IE i IESE. Ha treballat en la consultoria estratègica en el sector biotecnològic i en el sistema públic d’R+D.

Una resposta a “Jorge Barrero torna a ASEBIO”

  1. a 11 gen. 2012 a les 2:31 Jorge Barrero torna a ASEBIO |xcat.cat

    […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Biotecnologia, Empresa, R+D | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació