Legislar per al passat


Enric I. Canela

Aquests del govern espanyol són uns fenòmens fent lleis que no es poden complir, o això diuen. Resulta que el consell de ministres ha aplaçat fins el curs 2013-2014 la prova oral de llengua estrangera que s’havia d’incorporar a les proves d’accés.

Diu que s’ha fet un estudi i de les conclusions del mateix es deriven dificultats d’implantació de la prova oral del tercer exercici de llengua estrangera, tant pel nivell de complexitat organitzativa que suposa, derivat de la necessària ampliació del nombre de membres dels tribunals per a la prova oral, com per la necessitat d’elaborar un protocol d’actuació que permeti garantir l’objectivitat en l’avaluació i els drets que assisteixen l’alumnat en referència a aquesta prova. Això ja els ho hauríem dit alguns, no experts, senzillament aplicant la lògica. I bé de preu.

Se totes formes el que més m’ha agradat de l’acord del consell de ministres és que modificaran el Reial Decret de 14 de novembre de 2008, on es deia que el curs 2011-2012 s’implantaria la prova i que aquesta modificació, que no s’ha publicat encara, dirà que es preveu que durant els cursos 2011-2012 i 2012-2013 el Ministeri d’Educació, Cultura i Esport promourà, en col·laboració amb les comunitats autònomes, la realització d’una prova de caràcter experimental, en la qual la comprensió i expressió oral no serà valorada a efectes de l’obtenció de la qualificació corresponent.

És fantàstic perquè les proves del curs 201-2012 ja s’han fet. És fascinant legislar per al passat.

Una resposta a “Legislar per al passat”

  1. a 24 juny 2012 a les 12:02 Legislar per al passat | xcat.cat

    […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació