Enric I. Canela

El secretari d’Universitats i Recerca, Antoni Castellà, ha explicat avui quina és la política de preus públics universitaris. Ha justificat la necessitat de fer-ho, ha insistit en què ningú quedarà fora de la universitat per qüestions econòmiques i ha anunciat que l’estudiant veurà reforçada la docència a les universitats ja que al setembre sortirà una convocatòria per a assistents de docència, amb l’objectiu de donar més personalització als estudis. També ha assegurat que les universitats, amb aquests canvis, sortiran més reforçades en el moment que hi pugui haver més pressupost.

Estic segur de la voluntat de Castellà, però caldrà veure el pressupost de l’any 2013,com acaba. Veurem exactament com es tradueix això dels assistents de docència. No sé si parla d’una cosa conjuntural o d’un model de més llarg abast. Podria ser bo sempre que no impliqui una disminució del personal a temps complet. Les coses ara s’estan deteriorant.

2 respostes a “Els assistents de docència”

  1. a 02 jul. 2012 a les 11:47 Els assistents de docència | xcat.cat

    […] Classificat com a Articles Enric I. Canela, Universitat | No hi ha comentaris ‘ […]

  2. […] Segons Mas-Colell, el fet que hi hagi 1.000 places de docents permanents que no hagin de cobrir no minvarà la qualitat del sistema universitari català, on la ràtio de professor per alumne segueix estant per sobre de la mitjana europea. Ahir justament parlava a Els assistents de docència. […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació