Enric I. Canela

Llegeixo que Josep Maria Garrell i Guiu, doctor en enginyeria electrònica i catedràtic d’Informàtica a la facultat de La Salle, ha estat nomenat aquest dijous rector de la URL, després d’haver rebut l’informe previ favorable de la junta de govern de la institució, que ha recolzat majoritàriament la seva candidatura. Garrell iniciarà el seu mandat el pròxim 1 d’octubre, en substitució d’Esther Giménez-Salinas, que ha ocupat el càrrec des del 2002.

M’alegra molt aquest nomenament. Sé que és un magnífic gestor universitari, a banda d’una gran persona. Durant aquests anys ha ocupat diferents càrrecs i ha estat un dels principals pilars de la gestió de la rectora sortint.

Una resposta a “Josep Maria Garrell i Guiu nou rector de la URL”

  1. […] de la gestió de la rectora sortint.Classificat com a Articles Enric I. Canela, Universitat | No hi ha comentaris ‘Deixi una contestació Font de l’articleEnric Canela a la […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació