Enric I. Canela

No hi ha acte públic en el que intervinguin científics en el que no es reclami més inversió en R+D. Això també s’ha produït en el lliurament dels premis Rei Jaume I a València.

En un context de fortes retallades públics en recerca, desenvolupament i innovació-que en el pressupost del Govern per al 2012 va ser del 25% – i de paralització de programes per captar científics d’elit-com el Ramon i Cajal-, la reina Sofia va declarar: “No hi ha millor manera de lluitar contra la crisi econòmica que tan greument afecta el nostre país” d’apostar per la investigació i el desenvolupament, especialment els dirigits a una “aplicació pràctica”.

Això ha passat després de fer-se públic l’Informe Cosce (veure L’Informe Cosce anuncia el declivi de la Ciència a l’Estat espanyol). De fet, ja se sap que els reis no serveixen més que per decorar. Amb tot, millor que diguin això que altres coses.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació