Enric I. Canela

Biocat segueix en la seva lluita per col·locar la Biotecnologia catalana en un lloc preferent al món. La seva tasca és la de facilitador i ajuda a grups i empreses a relacionar-se i mostrar-se al món.

Llegia que Biocat participa en el projecte Bilat USA 2.0 del 7è Programa Marc (7PM) de la Comissió Europea, que els propers tres anys promourà la cooperació científica, tecnològica i en innovació entre Europa i els Estats Units. La reunió de llançament es va fer els dies 7 i 8 de novembre a Washington DC amb els representants de tots els socis del consorci que durà a terme el projecte i la delegació de la Comissió Europea als Estats Units. En el marc d’aquesta trobada es van acordar les línies estratègiques i la planificació d’accions previstes.

A més de Catalunya, els altres països europeus que hi participen són Alemanya, Àustria, Finlàndia, França, Luxemburg, Noruega, Polònia i Turquia. El consorci treballarà conjuntament amb entitats de prestigi dels Estats Units com són la Johns Hopkins University, el Consell Nacional de Recerca de les Universitats, la Florida International University i el Diplomacy Matters Institute.

Podeu trobar més informació al web de Biocat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació