Enric I. Canela

Llegeixo que Barcelona ha presentat aquest dimecres la candidatura per acollir una incubadora europea d’empreses aeroespacials a l’edifici ja construït RDIT del parc de la UPC al Campus del Baix Llobregat-a Castelldefels-, projecte que confia que li sigui concedit al juny per l’Agència Espacial Europea (ESA).

La candidatura, que es formalitzarà l’11 d’abril després d’una visita de l’ESA prevista per al dilluns, l’encapçala l’Ajuntament de la capital catalana i compta amb el suport de l’Àrea Metropolitana, la Diputació de Barcelona, el Consell Comarcal del Baix Llobregat, diversos ajuntaments d’aquesta comarca-Castelldefels, Gavà, El Prat, Sant Boi i Viladecans-i La Caixa.

El RDIT, de 10.000 m2, es planteja com a centre multidisciplinari on es preveu que en cinc anys s’instal·lin uns 40 projectes empresarials-start up-d’àmbit internacional, convertint-se en el primer Business Incubation Centre de l’ESA instal·lat a l’Estat espanyol i se sumaria a la xarxa de set incubadores ubicades entre els Països Baixos, el Regne Unit, Alemanya, Bèlgica i Itàlia.

Podeu completar la notícia.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació