Enric I. Canela

Divendres el BOE va publicar la Resolució de 20 de març de 2013, de la Secretaria d’Estat de Recerca, Desenvolupament i Innovació, per la qual s’amplia el termini de resolució del procediment de concessió d’ajuts dels Subprogrames Ramón y Cajal, Juan de la Cierva, Personal Tècnic de Suport i Torres Quevedo, convocat per Resolució de 22 octubre 2012.

Total, 940 places aturades. Ara, en lloc del 24 d’abril, el termini per resoldre finalitza el 24 de novembre. Segons diu, la tramitació administrativa i instrucció del procediment d’aquest tipus de convocatòria en les seves diferents fases comporta l’aplicació d’un gran volum de recursos humans i materials a emprar en la seva instrucció per tal de garantir un procediment de selecció transparent i objectiu, volum del qual no es disposa en l’actualitat.

No tenen personal! Hi ha excuses millors.

Tampoc han publicat encara la convocatòria de Projectes de Recerca que normalment es publicava al final d’any, portem quatre mesos d’endarreriment. Diu que serà aviat. Caldrà preguntar a Montoro.

El desastre és monumental. Pretenen carregar-se el sistema de recerca i sí saben com fer-ho. La comunitat científica està entre indignada i resignada.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació