Catalunya Last Call


Enric I. Canela

Avui he anat a la presentació d’un llibre. Es diu “Catalunya Last Call“. Els autors David Boronat i Salvador Garcia-Ruiz. Dos amics, independentistes ambdós, que fan un llibre on, com diu la presentació, exposen d’una manera planera i directa estratègies i propostes en l’àmbit econòmic, algunes de les quals realment transgressores, que hem d’adoptar si volem que aquesta torni a ser una terra pròspera i plena d’oportunitats.

Vaig tenir l’oportunitat de revisar un capítol i em va agradar força.

La presentació ha estat una mica especial, perquè a banda de saludar molts amics, conec als dos escriptors. A David Boronat, genial en els seus plantejaments estratègics sobre Internet i creador de l’empresa Multiplica, el vaig conèixer fa onze anys. A Salvador Garcia-Ruiz, economista intel·ligent de visió estratègica, fa menys que el conec, suposo que tres o quatre anys, dirigeix la secció de coneixement de la Fundació Catalunya – La Pedrera.

Posar el seus caps junts és fer un còctel de economia modera basada en el coneixement i pensant en el país. No he llegit encara el llibre però no tinc cap dubte en recomanar-lo. A més, si voleu ajudar a construir el país, visiteu Propostes de País.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació