Enric I. Canela

Les universitats ho havíem demanat: congelació dels preus de les matrícules. Nomé s`han congelat les dels graus, però les dels màsters només creixen en l’IPC. La notícia diu Els preus de les matrícules de grau no actualitzaran l’IPC, però els màsters i les segones matrícules, sí.

Benvinguda la intervenció dels partits polítics, però els equips de govern de les universitats feia temps que ho demanàvem. Sense beques, preus disparats, no podem posar més en risc l’accés a la universitat dels econòmicament més febles.

Una resposta a “La desitjada congelació dels preus de les matrícules”

  1. […] dia ho anunciava a La desitjada congelació dels preus de les matrícules. Avui ho ha aprovat el Govern (veure El Govern aprova els preus públics universitaris pel curs […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació