Enric I. Canela

Llegia que el Govern preveu canvis per a la UOC. Amb la Llei mesures fiscals, administratives, financeres i del sector públic, mala praxis fer-ho en aquesta llei, es pretén canviar la composició del patronat de la Fundació de la UOC.

El nombre de patrons passarà de 23 a 11. El rector, Josep Antoni Planell ha indicat que, per primera vegada en la història de la UOC, creada el 1994, el sector privat superarà en nombre de membres del Patronat al públic, amb sis i cinc, respectivament. Entre aquests patrons privats, hi haurà un representant de la Federació Catalana de caixes d’estalvi o l’entitat que la succeeixi, un altre de la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona i un tercer de l’Institut d’Estudis Catalans.

En una entrevista el rector explica algunes de les línies que seguirà la UOc per aconseguir recursos. No s’espera una major contribució del la Generalitat i per tant cal pensar en fonts alternatives.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació