Nou gerent a la UB


Enric I. Canela

Avui la migdia en l’acte de preses de possessió a la sala de juntes del Rectorat, s’ha nomenat Jordi Codina i Sans nou gerent de la UB. Codina, ratificat pel Consell Social el 23 de desembre, ocuparà el càrrec a partir del 13 de gener. Víctor Gómez, antic gerent de la UB, passarà a ser director de projectes corporatius per desenvolupar directament tota una sèrie d’iniciatives que es van dissenyar durant la seva etapa com a gerent i que són necessàries per reforçar el creixement i la captació de recursos de la UB. El rector ha agraït a Gómez la seva tasca i dedicació en un moment especialment complicat en el vessant econòmic.

Jordi Codina i Sans és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i ha estat gerent de la Universitat de Vic del 2010 al 2013. La seva activitat laboral es va iniciar el 1965, quan tot just tenia catorze anys. Codina va compaginar des de llavors els estudis amb la feina. L’any 1979 va començar la seva etapa professional com a metge. Primer, formant-se com a nefròleg, i després, com a adjunt de l’especialitat.

Des del 1986, ha compaginat l’activitat professional amb la docència a ESADE Barcelona com a professor col·laborador del Departament de Finances i Control de Gestió i com a professor al Centre de Desenvolupament Directiu d’ESADE (actualment, Executive Education).

Dins del Grup L’Aliança MPS va desenvolupar el procés de filialització i transformació de la firma en hòlding empresarial, i com a director gerent en el Grup Hospitalari Quirón va definir el posicionament estratègic i de mercat del centre, el pla de negoci i el desenvolupament del nou hospital de Barcelona fins que es va posar en marxa a primers del 2006.

Cal esperar èxit al nou gerent que es posa oficialment a la feina el dilluns.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació