Enric i. Canela

Deia Antoni Castellà l’altre dia que els estudis d’Enginyeria no s’encaririen el proper curs. Jo ara, demano al Govern, públicament (tant com ho sigui aquest pobre bloc), que acabi amb un sistema injust de preus de les matrícules universitàries. Al juliol escrivia S’han d’anul·lar definitivament els coeficients d’experimentalitat de les carreres universitàries.

El Govern té l’obligació de governar amb justícia i és de justícia eliminar aquest sistema irracional. Els preus que actualment es cobren no estan en relació, ni ara ni mai, amb el que costen els estudis. S’arriben a fer ximpleries tan enormes com cobrar més cara la matrícula de Ciències Biomèdiques que la Bioquímica. Són carreres que conec bé i que costen més o menys igual (i si alguna costa més és la Bioquímica). Sabeu per què és més cara la primera? Doncs pel nom. Bé, no repetiré el que ja vaig escriure al juliol, però feina és del Govern no afavorir la injustícia.

Acabo dient que aquest és un problema històric i que la rectificació no es pot fer de cop, per no disminuir els ingressos de les universitats, però s’ha de fer.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació