Enric I. Canela

Quina papereta tenen a la Universitat de Las Palmas. Aquest invents de màrqueting, títols estranys per atreure estudiants, absurd.

Uns estudiants estan a punt de graduar-se en un títol fantasma, que el registre del Ministeri d’Educació recull com “afectat per resolució judicial”. Quan es van matricular rebia el nom de Tecnologies Industrials i després Enginyeria Tècnica Industrial, però segueix sense servir per a res, perquè el va impugnar el Consell de Col·legis d’Enginyers Industrials i el Tribunal Superior de Canàries li ha donat la raó. Considera que el seu títol crea confusió sobre les atribucions professionals. Una trava a la qual s’enfronten també altres 50 estudiants de la Universitat de Cadis després de la sentència contrària del Tribunal Suprem. Les dues institucions asseguren que canviaran els plans d’estudis i que el centenar es graduarà.

Suposo que trobaran una solució. No tinc cap dubta que els estudiants tindran un títol, però la incompetència els haurà fet patir.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació