Enric I. Canela

Llegia que el ministre d’Educació, Cultura i Esport, José Ignacio Wert, ha anunciat al Congrés que el seu departament prepara un Reial Decret per resoldre els problemes d’homologació i equivalències en l’àmbit internacional de les titulacions universitàries anteriors a l’entrada en vigor de l’Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). Aquest esborrany ja ha estat enviat als òrgans consultius i arribarà al Consell d’Estat en 15 dies i d’aquí a unes setmanes serà aprovat pel Consell de Ministres.

Segons Wert, la forma en què Espanya va adaptar els seus títols universitaris a Bolonya va ser atípica i diferent a la de la majoria dels països europeus, ja que en lloc d’escollir un sistema de tres anys de grau i dos de màster, aquí es va optar per un model de 4 +1.

La seva proposta no només donarà una solució als llicenciats anteriors a Bolonya, sinó que també abordarà altres problemes conseqüència del model actual, com la internacionalització de les universitats espanyoles i el desenvolupament de carreres acadèmiques en altres països.

Quina por. Segons que facin ens complicaran la vida.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació