Enric I. Canela

Llegia que el Govern català i les universitats de Catalunya participen en la 9a conferència anual de l’APAIE, una de les fires universitàries més importants del món i la principal d’Àsia, que té lloc a Seül del 17 al 22 de març.

La delegació catalana comptarà amb representants de la Generalitat de Catalunya, de l’ACUP i de la UB, UAB, UPC, UPF, URV, UdG, UdL i UVIC. L’Asia-Pacific Association for International Education (APAIE) és una associació internacional sense ànim de lucre, fundada el 2004 a la Universitat de Corea, a Seül, que agrupa representants universitaris de tretze països o regions d’Àsia-Pacífic.

El sistema universitari català, mitjançant el Consell Interuniversitari de Catalunya, presentarà iniciatives d’internacionalització en les sessions paral·leles del congrés.

El Govern de la Generalitat donarà a conèixer en aquesta fira la seva oferta d’estudis superiors al mercat asiàtic sota la marca Study in Catalonia.

Recuperem el que vam fer fa 10 anys, aleshores va ser en gerundi (podeu llegir i recordar a Perdre els anys miserablement).

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació