Enric I. Canela

Escrivia Les plantilles universitàries del futur fent-me ressò de la feina que s’està fent a la UAB sobre la plantilla del professorat. Una part del professorat està empipat. Diu el diari El País: El nuevo modelo de plantilla del campus de la Autónoma subleva al profesorado.

Total per que l’equip de govern de la UAB diu que els que no facin recerca hauran de fer més classes. De fet ja ho diu la normativa espanyola aprovada pel ministre Wert i que la UAB va decidir aplicar.

La veritat és que un que no fa recerca ni gestió és normal que hagi de fer mes classes que altres que si ho fan.

3 respostes a “Uns quants empipats a la UAB pel plantejament de la plantilla futura”

  1. a 10 abr. 2014 a les 11:47 Jordi Barbé

    Benvolgut Enric, el malestar al que fa referència EL PAIS no té a veure en l’aplicació del nou redactat de l’article 68 de la LOU (conegut com “decret Wert”) sinó en un document sobre Model de les Plantilles de Departament de la UAB del que s’ha tingut la impressió de que es volia possar en pràctica pel proper curs 2014-15 i, més enllà del seu contingut i implicacions, no havia estat ni discutit ni aprovat per cap òrgan de la UAB: agents socials, Comissió Personal Acadèmic, Consell de Govern.

  2. a 10 abr. 2014 a les 7:47 Enric I. Canela

    Gràcies Jordi.
    És conegut? Poca transparència entenc.

  3. […] dia vaig escriure Uns quants empipats a la UAB pel plantejament de la plantilla futura i prèviament havia escrit Les plantilles universitàries del […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació