Sugar babies per estudiar


Enric I. Canela

L’increment de les taxes en pràcticament un 40% i la caiguda de les beques arrosseguen al sistema públic cap a un sistema més excloent i que això ho aprofiten algunes empreses per fer negoci. És el cas de la web nord-americana SeekingArrangement.com, que posa en contacte a rics benefactors amb joves universitaris als quals financen els estudis a canvi de cites.

Hi ha els que paguen Sugar daddy i sugar mommy, i els que cobren male sugar baby i female sugar baby.

Segons el portal, no és més que una pàgina en la qual s’arriben a acords mútuament beneficiosos. La mateixa en la qual ja s’han inscrit més de 3.000 estudiants espanyols des que es presentés el 2007, segons el primer informe de la companyia.

Diu que al 2013, els universitaris inscrits en SeekingArrangement.com créixer un 54% sent els estudiants el 42% del total. A nivell mundial, el web de cites compta amb 2,7 milions de membres.

He mirat la pàgina i sembla ben bé una senzilla pàgina de contactes. En cap cas m’ha semblat una alternativa al sistema de beques espanyol. El clàssic estudiant no s’hi apuntarà. Això sí, crec que els diners sen joc són més que els d’una beca.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació