Enric I. Canela

No havia comentat res i avui he vist una presentació. El dia 5 de maig de 2014, el CRAI de la UB va posar en funcionament el portal de la Biblioteca Patrimonial Digital de la Universitat de Barcelona: Biblioteca Patrimonial Digital UB (BiPaDi). El millor equip de digitalització possible.

BiPaDi neix amb la voluntat de divulgar, mitjançant les còpies digitalitzades, els fons patrimonials, bibliogràfics i documentals de la Universitat de Barcelona formats per més de 2.100 manuscrits, al voltant de 1.000 incunables i més de 150.000 impresos dels segles XVI al XIX, així com altres col·leccions úniques de documents i fons d’arxiu.

En aquesta primera fase el portal s’inicia amb sis col·leccions, que representen només la punta de l’iceberg de tot el fons que progressivament s’anirà incorporant.

Podeu accedir al Portal BiPaDi des del Web del CRAI > e-Dipòsits > BiPaDi.

Podeu completar la informació.

Deixeu-me afegir que la UB té una joia amb el seu CRAI i el personal que el fa funcionar.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació