Enric I. Canela

El Semanario de Diario Médico publica un article que encapçala: Buena ciencia pero pocas y flojas patentes (o també en 2). Comença dient: Espanya té bona ciència però ocupa el novè lloc en patents sol·licitades entre els països europeus, molt lluny d’Alemanya, Gran Bretanya i França, el que indica que té marge de millora en un factor clau per a l’economia nacional. Els experts suggereixen augmentar, o almenys mantenir, la inversió en R+D i millorar els llaços entre la Universitat i la indústria. Però els centres i investigadors públics també poden contribuir, a més de intentant patentar més, demostrant la utilitat pràctica del nou coneixement i la innovació i proposant al mercat. Els investigadors han de centrar-se en la ciència però també poden emprendre

Dedica després dues pàgines. Entre les persones consultades, els “experts”, em trobo jo. L’article està bé. Entre altres coses, comenta el cas d’Israel com a exemple de bones pràctiques. L’article està força bé.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació