Universitat per a tothom


Enric I. Canela

L’altre dia vaig saber de la University of the People (UoPeople). Funciona des del 2009. La UoPeople cobra una petita matrícula pel processament de la inscripció (entre 10 i 50 dòlars) i per l’examen (100 dòlars per examen de fi de curs). Dóna ajust als que no ho poden pagar. Es manté, sembla, gràcies a patrocinadors. De moment fan un Grau en administració d’empreses i un grau en ciències de la computació.

Podeu llegir el seu catàleg. Sembla que tot és en anglès un problema per a molts.

M’ho hauré de mirar una mica. El que han de pagar els estudiants és molt poc, molt menys que a Catalunya, però més que a Suècia o Alemanya.

Si es troben suports això pot funcionar. En això crec, en els MOOC no.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació